Tecnigas silencers and exhaust systems

Empresa


Tecnigas

El nostre equip compta amb més de dues dècades d'experiència en el disseny i fabricació d'escapaments per a ciclomotors i motocicletes. Disposem d'unes instal·lacions equipades amb la més moderna tecnologia, tant pel desenvolupament com per la comercialització dels nostres productes.

Les nostres prioritats són, per una part la qualitat i les prestacions dels nostres escapaments, i per l'altra, el respecte al medi ambient. Som un dels primers fabricants espanyol en obtenir les noves certificacions 97/24/CE per a dispositius d'escapament per a ciclomotors, obligatòries des del 18 de juny de 1999.

Aquesta manera de treballar ha permès al nostre grup situar-se com a primer fabricant nacional de dispositius d’escapamanet per a ciclomotors i un dels líders europeus en aquest àmbit.


  Notícies  


- Premi a la Internacionalització a l’Economia Catalana 2002

Tecnigas va ésser guardonada el passat dimecres dia 2 de juliol del 2003 amb el Premi de la Generalitat de Catalunya a la Internacionalització de l’Economia Catalana 2002 en la modalitat de petita empresa. Mitjançant aquest premi, la Direcció General de Comerç del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya reconeix anualment a la petita, mitjana i gran empresa que ha destacat per les seves activitats i iniciatives enfortint la seva posició als mercats exteriors i contribuint, alhora, a la internacionalització de l’economia catalana. Agraïm la col·laboració de tots els nostres proveïdors, distribuïdors i clients amb els quals hem pogut aconseguir una important expansió i posicionament dels nostres productes a nivell mundial.


 

© 2008, Tots els drets reservats  · Avisos legals · Mapa de la web ·  Disseny web Interactiu Girona