Tecnigas silencers and exhaust systems

Empresa


Tecnigas

El nostre equip compta amb més de dues dècades d'experiència en el disseny i fabricació d'escapaments per a ciclomotors i motocicletes. Disposem d'unes instal·lacions equipades amb la més moderna tecnologia, tant pel desenvolupament com per la comercialització dels nostres productes.

Les nostres prioritats són, per una part la qualitat i les prestacions dels nostres escapaments, i per l'altra, el respecte al medi ambient. Som un dels primers fabricants espanyol en obtenir les noves certificacions 97/24/CE per a dispositius d'escapament per a ciclomotors, obligatòries des del 18 de juny de 1999.

Aquesta manera de treballar ha permès al nostre grup situar-se com a primer fabricant nacional de dispositius d’escapamanet per a ciclomotors i un dels líders europeus en aquest àmbit.


  Notícies  


- DEALER EXPO - Indianàpolis - Febrer 2009

El Saló Dealer Expo va tenir lloc a Indianàpolis del 13 al 16 de febrer. Tecnigas va presentar oficialment als EUA la nova gamma de tubs d’escapament per a la competició comercialitzats sota la marca REVERSE.

Per a més informació sobre Dealer Expo, podeu visitar la http://www.dealerexpo.com
- JPMS - Lyon - Febrer 2009

La 7ª edició del JPMS (Journées Professionnelles Moto, Quad et Scooter) es va celebrar a Lyon del 8 al 10 de febrer, i Tecnigas va assistir-hi per presentar la seva nova gamma de tubs d’escapament per a la competició sota la marca REVERSE.

Per a més informació sobre JPMS, podeu visitar la http://www.jpms.fr
- INTERMOT - Colònia - Octubre 2008

Un cop més Tecnigas ha participat en la 6ª edició de la fira internacional INTERMOT (International Motorcycle and Scooter Fair) a la ciutat de Colònia, Alemanya. La fira va començar el dia 8 d’octubre i va finalitzar el 12 d’octubre.

Per a més informació sobre INTERMOT, podeu visitar la http://www.intermot.de- EICMA - Milà - Novembre 2007

Tecnigas ha presentat novament els seus tubs d’escapament a la 65a Fira Internacional de la Motocicleta EICMA a Milà, que va tenir lloc del 6 a l’11 de novembre de 2007.

La Fira va acabar amb més de 535.000 visitants y Tecnigas va aconseguir nous contactes molt interessants per a la seva expansió internacional.- INTERMOT - Colònia - Octubre 2006

Tecnigas va participar en la 5a edició de la Fira Internacional INTERMOT (International Trade Fair for Motorcycles and Scotoers) que, després de 4 edicions a la ciutat de Munich, aquest any s’ha traslladat a Colònia, Alemanya. La fira es va desenvolupar del 10 al 15 d’octubre.
Per a més informació sobre INTERMOT, podeu visitar la http://www.intermot.de.


 

© 2008, Tots els drets reservats  · Avisos legals · Mapa de la web ·  Disseny web Interactiu Girona