Tecnigas silencers and exhaust systems

Empresa


Tecnigas

El nostre equip compta amb més de dues dècades d'experiència en el disseny i fabricació d'escapaments per a ciclomotors i motocicletes. Disposem d'unes instal·lacions equipades amb la més moderna tecnologia, tant pel desenvolupament com per la comercialització dels nostres productes.

Les nostres prioritats són, per una part la qualitat i les prestacions dels nostres escapaments, i per l'altra, el respecte al medi ambient. Som un dels primers fabricants espanyol en obtenir les noves certificacions 97/24/CE per a dispositius d'escapament per a ciclomotors, obligatòries des del 18 de juny de 1999.

Aquesta manera de treballar ha permès al nostre grup situar-se com a primer fabricant nacional de dispositius d’escapamanet per a ciclomotors i un dels líders europeus en aquest àmbit.


  Notícies  


- TECNIGAS a EICMA 2016

A la última edició del Saló EICMA de Milà, Tecnigas va presentar la seva completíssima gama de tubs d'escapament per a ciclomotors, scooters i maxi scooters, oferint solucions per tots els conductors, des del més concervador fins al més esportiu.- EICMA - Milà - Novembre 2016- EICMA - Milà - Novembre 2014

Tecnigas va participar a la 72a edició de la fira EICMA, l'esdeveniment més gran del món dedicat a les dues rodes, que es va celebrar a Milà (Itàlia) del 6 al 9 de novembre de 2014.  En un ampli estand situat al Pavelló 6, Tecnigas va mostrar les últimes novetats del seu catàleg.

 

Per a més informació sobre l'EICMA poden visitar: http://www.eicma.it/- EICMA - Milà - Novembre 2013

Tecnigas va participar a la 71a edició de la Fira EICMA que es va celebrar a Itàlia del 7 al 10 de novembre on va presentar el seu nou catàleg de productes 2014.

 

Per a més informació sobre l'EICMA poden visitar: http://www.eicma.it/- EICMA - Milà - Novembre 2012

Tecnigas va participar en la 70a edició de la Fira EICMA que es va celebrar a Milà, Itàlia, del 13 al 18 de novembre.

Per a més informació sobre EICMA, podeu visitar: http://www.eicma.it/


 

© 2008, Tots els drets reservats  · Avisos legals · Mapa de la web ·  Disseny web Interactiu Girona